Eros

Eros gaat in Hoogezand wonen

Het gaat hartstikke goed met Eros. Hij begint zich al aardig thuis te voelen.De rit naar huis ging goed.Thuisgekomen heeft ie eerst 痴 alles verkend en is daarna als een blok in slaap gevallen in de bench. Hij heeft de hele dag verder veel geslapen. Hij wilde niet echt eten, maar z地 water nam ie wel. 痴 Avonds heb ik hem maar een bakje pap (Nutrix rijstebloem) gemaakt zoals je gezegd had. Nou dat vond ie heerlijk. Het bakje ging schoon leeg. Toen Richard naar bed ging heeft ie Eros nog even achter thuis gelaten om te plassen en daarna in z地 bench gedaan. We hadden een tikkende wekker neergezet en een lekkere warme kruik in z地 deken gestopt. Maar daar was ie het dus niet mee eens.. Hij heeft de heleboel bij elkaar gehuild. Om niet de rest van het gezin ( en de buren) wakker te maken heb ik m地 matras maar in de buurt van de bench gelegd en heb daar de eerste nacht (gebroken) doorgebracht. S'morgens werd ie om een uur of 7 onrustig. Heb toen een bakje pap voor hem klaargemaakt en hem daarna direct uitgelaten. Het lopen aan de riem vindt ie nog niet zo leuk. Het liefst gaat ie op z地 gat zitten, vandaar dat we hem maar naar het grasveld tillen. Als Loraine meeloopt gaat het iets beter ! Hij heeft gisteren ook direct kennis gemaakt met een aantal honden uit de buurt. Dit vond ie wel heel indrukwekkend. Hij heeft zelfs even z地 stem laten horen en toen we later op de dag weer met hem uitgingen, wilde hij zelfs de oprit op van waar 鳬n van de hondjes woont. Hij ligt graag in z地 bench, gaat er ook uit zich zelf in liggen als ie moe is. Z地 brokjes eten gaat nog niet zo bijzonder. Water drinken doet ie wel goed. Afgelopen nacht ging hartstikke goed. Om een uur of 2 was hij wakker en lag te piepen. Ben toen naar beneden geweest, heb hem even achter thuis gelaten en daarna weer in de bench gedaan.Hij was het daar eerst niet mee eens en heb hem steeds gesust om stil te zijn. Op een gegeven moment lag ie lekker te dommelen en ben ik stiekem de kamer uit geslopen weer naar m地 bed toe. Vanochtend werd ik om kwart over 7 wakker en had hem nog niet gehoord. Heb me gelijk maar gedoucht en aangekleed en naar beneden gegaan. Toen ik de kamer in kwam lag ie met z地 ogen open te kijken wie er aan kwam en was helemaal blij. Vlug achter thuis gelaten en daarna een lekker bakje pap klaargemaakt waar ie helemaal wild van werd. We hebben dus niets te klagen en zijn ontzettend trots op hem.

Groetjes van Richard, Jolanda, Patrick & Loraine en een poot van Eros.


Hoogezand, 20 februari 2005

Het gaat goed hier in Hoogezand. Ik voel me al helemaal thuis. Heb deze week al de nodige visite gehad en dat vond ik wel leuk, want iedereen neemt een cadeautje voor me mee. Het slapen 痴 nachts gaat redelijk. Als baasje en vrouwtje naar bed gaan dan laten ze me nog even uit en stoppen me dan in de bench met een lekkere warme kruik. Na zo地 41?2 - 5 uur moet ik er meestal even uit om een plasje te doen. Tja en aangezien baasje en vrouwtje boven slapen moet ik dat toch even laten horen en begin dan maar wat het janken en dan komt er wel iemand om mij er uit te laten. Eigenlijk wil ik daarna niet weer terug in de bench, maar heb ik meer zin in spelen. Maar daar voelen baasje of vrouwtje niet zoveel voor. Die kruipen liever weer in hun warme bed. Om een uur of 7 heb ik het wel gezien en verlang ik eigenlijk wel naar een lekker bakje eten. Dus dat laat ik dan ook even weten aan iedereen. Het eten hier begint me steeds beter te smaken. Ik moet natuurlijk wel even controleren als ze m地 bakje eten klaarmaken, want het moet natuurlijk wel lekker zijn (hahahaha). Gisteren is de familie even op boodschap geweest en ben ik een uurtje alleen thuis geweest. In tussentijd was er iemand aan de deur geweest en die had tegen baasje gezegd dat ik stil was geweest, goed h. Maar tegen de tijd dat iedereen weer thuis kwam had ik het wel weer gezien om alleen te zijn en dat heb ik even laten horen. De buurman had tegen 稚 vrouwtje gezegd dat ze het niet zo erg vinden als ik af en toe wat jank, dat ik dat ook moet leren. Het lopen aan de riem vind ik nog niet zo prettig. Het liefst blijf ik op de oprit zitten, maar als baasje of vrouwtje me optilt en naar het grasveld brengt dan wil ik later nog wel een eindje lopen. Ik vindt het eigenlijk gezelliger als Patrick of Loraine mee gaat. Vanmiddag liep ik net de deur uit en kwam er een buurtgenoot aanlopen (een grote zwarte Labrador). Ik heb hem direct maar even laten horen dat ie zich op mijn terrein bevond. Nou tot zover weer eerst. De groetjes aan m地 broertjes en zusjes die nog bij jullie zijn. Liefs en een dikke poot, ErosHier even een berichtje uit Hoogezand. Het gaat prima met Eros en hij voelt zich hier helemaal thuis. Eros heeft al 3 lessen puppycursus gehad en dat vindt hij ontzettend leuk. Vorige week is hij voor de 2e maal bij de dierenarts geweest en alles was ok. De dierenarts vond het een pientere hond met een heel lief karakter. Hij groeit ook als kool. Vanochtend hebben we hem op de weegschaal gehad en deze gaf ruim 10 kg. aan. 痴 Nachts gaat het (meestal) goed en slaapt dan door tot een uur of 6/half 7. Overdag alleen zijn gaat ook steeds iets beter. Wij zijn dan ook ontzettend blij met en hartstikke trots op onze witte donder.

Hier in Hoogezand gaat alles goed met onze Eros. Het wordt al een flinke jongen en is behoorlijk waaks.De kinderen zijn helemaal idolaat van hem en andersom is het precies net zo.Vorig week (herfstvakantie) is hij een lang weekend mee geweest naar Zandvoort.Daar heeft hij ontzettend genoten van het wandelen langs het strand en spelen in zee. En wij hebben erg genoten van hem.